استاندار، تاکید کرد:حمایت از صادرات عاملی در ارتقای کیفیت تولید داخلی است


استاندار مازندران در راستای حمایت از تولید کنندگان و صادرکنندگان در عرصه محصولات کشاورزی اظهار داشت: سهم محصولات کشاورزی بخصوص مرکبات از بازار صادراتی اندک است، تلاش برای حمایت از صادرات خود عاملی برای ارتقای کیفیت محصولات تولیدی داخلی است.
یوسف نوری، با بیان این مطلب که انجمن‌های کشاورزی قدرت پیدا کنند، خاطرنشان کرد: با نظر کارشناسان و محققان بسته راهبردی مرکبات” پیش از تولید تا پس از صادرات” تدوین شود و در پایان کار مزیت‌ها و معایب در تولید و صادرات و میزان ضرر دهی و سوددهی مشخص شود.
وی با اشاره به اینکه بسته مرکبات از زیر مجموعه بسته‌های سند راهبردی کشاورزی است، افزود: تسهیلات تامین سرمایه در گردش صادرکنندگان، الزامات تامین سورت و بسته‌بندی حمل و نقل، بررسی و شناسایی بازار هدف در نگارش بسته مرکبات لحاظ گردد.
نوری با تاکید بر اینکه معیارهای استاندارد محصولات مرکبات و کیوی در تولید و صادرات وجود داشته باشد، افزود: معیارهای استاندارد بازارهای هدف در تهیه بسته شناسایی و لحاظ گردد.
وی نقش تحقیقات را در کیفیت محصولات تاثیرگذار اعلام کرد و گفت: ناکارآمدی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقات فرض نیست، یقین است اما اگر بخواهند کار انجام دهند، توانایی و کارآمدی آنها یقین هست، بینش دارند، اما به منش تبدیل نشده است.
استاندار به تهیه بانک اطلاعات تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان عرصه محصولات کشاورزی از برنج، مرکبات، کیوی، انار و … تاکید کرد و خاطرنشان کرد: در تولید و صادرات محصولات یک برند ایجاد کنید.
نوری به تهیه بسته فوری در خرید و صادرات مرکبات تاکید کرد و خواستار تدوین برنامه یک ساله میان مدت و ۴ ساله و طولانی مدت شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی استاندار مازندران، وی افزود: خریداران و بازرگانان نیاز به تسهیلات دارند زمان پرداخت هم اکنون است. هنگام برداشت زمان مناسبی نیست.

1403/06/01

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :