مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از افزایش ۲۴ درصدی جوجهریزی در این شهرستان طی دو ماه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آل نیوز، مهرداد اظهار کرد: برای تامین امنیت غذایی مردم و تنظیم بازار از ابتدای امسال تاکنون بیش از 4 میلیون و 588 هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان آمل انجام شد.
وی افزود: این تعداد جوجه ریزی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته بیش از یک میلیون و 100 هزار قطعه افزایش و رشد 24 درصدی داشت.
مدیر جهاد کشاورزی آمل تصریح کرد: با این تعداد جوجهریزی بیش از 11 هزار و 472 تن گوشت سفید استحصال می شود.
فولاد با بیان اینکه اردیبهشت ماه امسال دو میلیون و 384 هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان صورت گرفت، گفت: 259 واحد مرغداری تولید مرغ گوشتی با ظرفیت 5 میلیون و 500 هزار قطعه در این شهرستان فعال است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل تصریح کرد: با این تعداد جوجهریزی بیش از 11 هزار و 472 تن گوشت سفید استحصال می شود.
فولاد با بیان اینکه اردیبهشت ماه امسال دو میلیون و 384 هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان صورت گرفت، گفت: 259 واحد مرغداری تولید مرغ گوشتی با ظرفیت 5 میلیون و 500 هزار قطعه در این شهرستان فعال است.
1403/03/05