Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/kelbgbhs/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/kelbgbhs/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/kelbgbhs/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/kelbgbhs/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/kelbgbhs/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های‌ نیمه ‌گرمسیری:50 درصد مرکبات کشور در مازندران تولید می‌شود


رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های‌ نیمه ‌گرمسیری با بیان اینکه کشور ما در حال حاضر جز ۱۰ کشور برتر از نظر سطح کشت و تولید در دنیا است گفت: مازندران از نظر جایگاه کشت و تولید مرکبات در دنیا و کشور جایگاه ارزشمندی دارد.
سیروس آقاجانزاده به تشکیل موسسات تحقیقاتی در سال ۱۳۳۹ اشاره کرد و گفت: اولین نمونه ایثای تحقیقات مرکبات در رامسر زیر نظر موسسه تحقیقات اصلاح ایجاد و این کار ادامه پیدا کرد.
وی ضمن بیان اینکه کشور ما در حال حاضر جز ۱۰ کشور برتر مرکبات از نظر سطح کشت و تولید در دنیا است عنوان کرد: از سطح زیر کشت در رتبه ۸ و میزان تولید در رتبه ۷ مرکبات دنیا هستیم.
رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های‌ نیمه ‌گرمسیری به میزان تولید ۵ و نیم میلیون تن و سطح زیر کشت ۳۵۰ هزار هکتار مرکبات در کشور اشاره کرد و افزود: مرکبات از نظر میزان تولید در داخل کشور بعد از سیب و انگور در رتبه سوم قرار دارد.
آقاجان‌زاده گفت: بیش از ۵۰ درصد تولید مرکبات کشور در استان مازندران و بعد از آن در استان فارس قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل ازفارس؛ وی با بیان اینکه از نظر جایگاه کشت و تولید مازندران در دنیا و کشور جایگاه ارزشمندی دارد گفت: مرکبات حدود ۹ ماه در سال با ارزش غذایی بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های‌ نیمه ‌گرمسیری ضمن بیان اینکه مرکبات یکی از میوه‌های خوب و برجسته است که از شهریور تا خرداد مورد استفاده می‌باشد اظهار کرد: از شهریور ماه ارقام زودرس نارنگی و لیمو پرشین لایم شروع به برداشت و تا حدود اردیبهشت و خرداد ماه بعضی از ارقام پرتقال والنسیا به صورت تازه خوری استفاده می‌شود.

1403/2/30

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :