سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نور گفت: امسال ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، هادی باقری با بیان اینکه امروزه گوشت مرغ به دلیل قیمت مناسب، چربی پایین، پروتئین بالا و انواع ویتامینها و موادمعدنی مورد توجه مصرف کنندگان است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷ میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان نور انجام شد.
وی با بیان اینکه با این تعداد جوجه ریزی ۱۶ هزارتن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد، افزود: این شهرستان دارای ۷۰ واحد پرورش مرغ گوشتی است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: با ساماندهی سامانه بازارگاه و خرید و تحویل به موقع نهادههای دامی مانند ذرت و سویا به مرغداران در ماههای اخیر، تمایل مرغداران برای افزایش جوجهریزی و تولید گوشت سفید در این شهرستان بیشتر شده است.
1402/11/24