معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: دی ماه امسال 17 میلیون و 70 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان انجام شد.
محمدمهدی عباس زاده از جوجه ریزی 17 میلیون و 70 هزار و 980 قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان مازندران در دی ماه امسال خبر داد.
وی افزود: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، دی ماه امسال 17 میلیون و 70 هزار و 980 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی و 103 هزار و 745 قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: دی ماه امسال 61 ميليون و 754 هزار و 284 قطعه جوجه یک روزه گوشتي در كارخانجات جوجهكشي و 29 ميليون و 832 هزار و 121 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتي استان تولید شد.
عباس زاده تصریح کرد: پيش بيني می شود با این تعداد جوجه ریزی، 31 هزار و 429 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه شهرستانهای “ساری، آمل، نکا و قائم شهر” به ترتیب بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی داشتند، گفت: شهرستان ساري با 2 میلیون و 829 هزار قطعه رتبه نخست، آمل با دو میلیون و 601 هزار و 583 قطعه رتبه دوم و نکا با یک میلیون و 557 هزار و 990 قطعه جایگاه سوم بیشترین تعداد جوجه ریزی استان در دی ماه امسال را به خود اختصاص دادند و رتبه های بعدی به شهرستان های بابل، بهشهر، نور و جویبار تعلق گرفت.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، این مسوول تصریح کرد: آمار جوجهریزی گوشتي در دی ماه امسال به ترتيب در هفته اول 4.2 ميليون قطعه، هفته دوم 3.6 ميليون قطعه، هفته سوم 4.1 ميليون قطعه و هفته چهارم 5.1 ميليون قطعه بود.
عباس زاده گفت: از این تعداد جوجهریزی انجام شده، سويه راس با تعداد 7.9 ميليون قطعه رتبه اول، سويه آرين با تعداد جوجه ريزي 5.99 ميليون قطعه رتبه دوم، سويه آربراكرز(آپلاس) با تعداد جوجه ريزي 2.7 میلیون قطعه رتبه سوم و سويه كاب با تعداد جوجه ريزي 440 هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.
1402/11/12