پروژه های شهرداری آمل تعطیل است و این از ضعف مدیریت اجرایی است
عضو هیئت رییسه و منشی اول شورای اسلامی شهر آمل گفت: فعالیت های فرهنگی و ورزشی خوبی در این دوره اتفاق افتاده است و کمک های زیادی به هیئت های ورزشی و برنامه های فرهنگی و ورزشی در شهر صورت گرفته و هر درخواستی که از سوی هیئت های ورزشی صورت گرفته موافقت شده و حتی در برگزاری مسابقات در سطح استان، کشور و ملی نیز فراتر از چیزی که در حوزه وظایف شورا بوده همکاری و مساعدت شده که همه اسناد آن موجود است .
ابراهیم محمدپور در رابطه با ساماندهی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری گفت: نگاه ویژه به ورزش های اصلی این شهر از جمله والیبال، کشتی، ورزش های رزمی و … با توجه به پتانسیل های موجود از رویکردهای شورا، بوده تا این ورزش ها در شهر رونق داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی تصریح کرد: از عملکرد سازمان به هیچ عنوان راضی نیستیم و معتقدیم این سالن ها با پول بیت المال ساخته شده و مردم باید از آن استفاده کنند و هزینه سنگینی را برای استفاده از آنها متحمل نشوند .
وی بیان داشت: یکی از وظایف شورا تقویت ورزش محلات و ورزش های همگانی است، متاسفانه در یک سال اخیر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری با شورا همراه نبوده است .
عضو هیئت رییسه و منشی اول شورای اسلامی شهر آمل در خصوص انتصابات شهرداری گفت: شورا نقشی در انتصابات در شهرداری ندارد و دخالتی هم نکرده و گاها پیشنهاداتی شده و بعضی وقتها شهردار در خصوص انتصاب مدیران بعضی از سازمانها مشورت هایی را می کرده و مشاوره هایی داده می شد.
محمدپور بیان داشت: پروژه های شهرداری تعطیل است و این از ضعف مدیریت اجرایی است.
وی با بیان اینکه مشکل اصلی در خود شوراست؛ بیان داشت: شورا سطح اختیاراتی دارد که قانون برای او مشخص کرده و امروز نارضایتی در کلانشهر آمل وجود دارد و هر بهانه ای ضعف مدیریت است و مشکل اصلی در خود شوراست و شهردار به هر طریقی و با روشهای مختلف می خواهد صندلی خودش را حفظ کند و بعضی از همکاران موافق عملکرد شهردار هستند و بعضی هم نیستند و تا مادامی که بعضی از اعضای شورا نخواهند و به این نتیجه نرسند که شخص مورد نظر نمی تواند انتظارات شورا را محقق کند ایشان می ماند.
عضو هیئت رییسه و منشی اول شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به ساخت و سازهای طولانی و غیر مجاز در کوچه ها گفت: ساختمانهایی که غیر مجاز و یا مازاد بر پروانه ساخته می شوند بخاطر ایجاد مزاحمت برای رهگذران و ساکنین، موجب نارضایتی و شکایت بسیاری از همشهریان عزیز شده که در این خصوص شهرداری بنا به وظیفه، پلیس ساختمان را به محل می فرستد و مرحله اول صدور اخطاریه و سپس برداشتن ملزومات ساختمانی البته با تنظیم صورتجلسه ساختمانی انجام می شود و فراتر از این نمی تواند ورود کند و قوانین همین قدر دست و پاگیر هستند.
محمدپور اظهار داشت: وظیفه پلیس ساختمان جلوگیری از تخلفات ساختمانی و ساخت و سازهای بدون مجوز و اعلام گزارش تخلف به مراجع ذی ربط و مراقبت از استحکام بنا در زمان ساخت و رعایت اصول شهرسازی می باشد وحوزه اختیاراتش تعریف شده است و به این معنا نیست مجاز به تخریب بنای احداثی یا تخریب بنای غیر مجاز یا حتی جلوگیری از استفاده غیر مجاز از بنای مسکونی به غیر مسکونی از طریق پلمپ و غیره باشد اما به هر حال می تواند در مرحله اول با اخطار و سپس از طریق برداشتن ملزومات ساختمانی البته با تنظیم صورتجلسه ساختمانی اقدام کند.
وی از ضعف قانونی در پلیس ساختمانی خبر داد و گفت: در برخورد پلیس ساختمانی با متخلفان ساخت و سازهای غیر مجاز ضعف ها و البته شبهاتی نیز وجود دارد و حوزه اختیار قوی ندارد و اکثر تخلفاتی که داخل ساختمانها انجام می شود و پروژه های طولانی مدت نیاز به برخورد جدی و بازدارنده با دستور قضائی دارد.
عضو هیئت رییسه و منشی اول شورای اسلامی شهر آمل در پایان با اشاره به ترافیک سنگین در آمل گفت: افزایش حجم ترافیک آمل بخاطر سرویس های مدارس و استقرار پاساژها در میادین اصلی شهر و مغازه ها می باشند و با توجه به رشد سرانه جمعیت و میزان ترددها مدیریت شهری باید در زمینه تعریض معابر و بازگشایی خیابانهای جدید به ویژه در مرکز شهر توجه ویژه کند اما متاسفانه سامانه هوشمند در آمل اجرا نمی شود و رفع گره ترافیکی در آمل نیازمند بازگشائی معابر بر اثر طرح تفضیلی است.
1402/10/15