رئیس شورای اسلامی شهر آمل:از نقدهای سازنده و منصفانه رسانه به عنوان بازوان مدیریت شهری استقبال می کنیم

معضل زباله مسئله ملی است و اعتبار ملی می خواهد/ بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات قطعی شهرداری از سال 1370 تاکنون روی دست شهرداری مانده است
رئیس شورای شهر آمل در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن مدیریت بحران شهرداری برگزار شد؛ گفت: نه تنها رسانه و مطبوعات را در مقابل مدیریت شهری نمی بینیم بلکه همکار خود می دانیم و معتقدیم بسیاری از مطالبات شهروندان و پیگیری ها با همراهی رسانه می تواند بهتر منعکس شود.
احمد محمدی تاکید کرد: از نقدهای سازنده و منصفانه رسانه به عنوان بازوان مدیریت شهری استقبال می کنیم تا کمک کار و بازوی ما باشید.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی بر اهمیت منافع شهروندان اشاره کرد و افزود: در ابتدای شروع کار شورا عهد بستیم که منافع شهروندان و منافع گروهی را به منافع فردی یا مسائل دیگر ترجیح بدهیم و بتوانیم با هماهنگی هم کارها را انجام بدهیم، هرچند شاید اختلاف سلیقه هایی باشد اما هدف و نقطه نظر در راهبرد نهایی مشترک است.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل، گفت: مهم ترین اولویت ها در بحث عدالت اجتماعی، نقاط کم برخوردار و توسعه نیافته و توجه به مناطق محروم بود.
محمدی حذف تبعیضات و واقعی سازی درآمدها از دیگر دغدغه های شورا بود و در این خصوص از سال 96 تا 99 حدود سه سال عوارض ماده صد در شهرداری آمل ثابت بوده و هیچ تغییری پیدا نکرده بود و دفترچه عوارض را که شاید در کمتر از یک هفته تصویب می شد بیش از یکماه در دستور کار شورا قرار دادیم و بیش از صد ساعت کار کارشناسی در کمیسیون های مختلف انجام شد تا بتوانیم یک خروجی خوب داشته باشیم لذا عدالت اجتماعی و واقعی سازی در دستور کار قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل، تصریح کرد: ما با شهردار در 26 بند توافق کردیم که در بازه زمانی 4 ساله باید به اتمام می رسید ولی متاسفانه پس از گذشت نزدیک به دو سال و نیم با توجه به منابع درآمدی که ایجاد شده هنوز یک پروژه ای که در شهر تاثیرگذار باشد اجرا نشده است.
محمدی اظهار داشت: همراهی با مجموعه شهرداری و مدیریت شهری باید باشد تا در کنار نظارت، چوب لای چرخ شهرداری نگذارد.
وی اظهار داشت: بالای 95 درصد از لوایح وارده در شهرداری به تصویب رسیده است و اگر هم مصوبه ای رد شده و بعضی از اعضای شورای شهر نپذیرفتند در حد کارشکنی و توقف پروژه نبوده بلکه دفاع از حقوق شهروندان بوده است و حس همکاری و همراهی وجود داشت و توانستیم توفیقاتی را داشته باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل، افزود: در کنار مسائل عمرانی توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است چنانچه فقط شهرستان آمل و ساری دارای ساختمان گرمخانه می باشند و توجه به مناطق آسیب پذیرفقط وظیفه شهرداری نیست و در دستور کار شورا و شهرداری است.
محمدی گفت: همکاری شورا در مسائل فرهنگی و مذهبی شهر قابل قیاس با گذشته نیست و سطح اعتبارات تخصیص یافته با توجه به مشکلات مالی و عدم تحقق بودجه قابل دفاع است.
وی بیان داشت: رسانه ها باید مجموعه مدیریت شورا و شهرداری را با نقطه نظرات و نقدهای منصفانه ای که قابلیت تحقق داشته باشد یاری کنند و در کنار ما باشند تا بتوانند به وظیفه اجتماعی خود جامه عمل بپوشانند و محقق کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل،یادآور شد: اعضای شورای شهر هیچ گونه دخالتی در عزل و نصب مدیران شهرداری ندارند و از اختیارات شهرداری است و هیچکدام با هماهنگی شورا نبوده است.
محمدی افزود: برای ساماندهی و دیواره سازی رودخانه هراز، شهرداری بر اساس قراردادی که با آب منطقه ای استان دارد و متحمل هزینه نیز شده باید بار مازادی که در مسیر وجود دارد را برداشت کند تا این هزینه تهاتر شود و خطر سیل نیز اتفاق نیفتد اما بیش از یک سال است که این اجازه به شهرداری آمل داده نمی شود در صورتی که پائین تر از این پروژه به راحتی برداشت مخلوط رودخانه ای صورت می گیرد، همچنین بر اساس رای دیوان عدالت قضایی شهرداری حتی از دیواره سازی و لایروبی انهار سطح شهر هم منع شد .
وی با تاکید بر اینکه مشکل زباله ملی است؛ خاطرنشان کرد: شفاف می گویم زباله مشکلی نیست که شهردار، فرماندار و مجموعه مدیریت شهری بتواند آن را حل کند بلکه زباله مسئله ملی است و اعتبار ملی می خواهد و بیش از چهار استاندار طی بازدید از عمارت گفتند ماموریت اصلی ما حل معضل زباله مازندران است اما متاسفانه دو پروژه یکی در نوشهر و یکی در ساری شروع کردند که نوشهر افتتاح شده و ظرفیت آن کامل نیست و ناقص کار می کند و ساری هم با پیشرفت فیزیکی 95 درصدی تعطیل است و هنوز به بهره برداری نرسیده است و زباله شهرهای محمودآباد و فریدونکنار نیز به ساحل ریخته می شود و قائمشهر هم به بستر رودخانه تلار می ریزد که مسئله مهم در آمل سد است.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل، تصریح کرد: هزینه های جاری فشار زیادی به شهرداری وارد کرده است، هزینه جاری شهرداری در هر ماه حدود 40 میلیارد تومان است، در سال های گذشته در مقطعی نیروهای شهرداری به دوبرابر افزایش یافت، در این دوره نامه های بسیاری برای جذب و انتقال نیرو از شهرهای دیگر به این شهرداری صورت گرفته که با همه آنها مخالفت کردیم و هیچ گونه جذبی در این دوره از شورا صورت نگرفته است و این بزرگ ترین خدمتی است که شورا به شهر کرده است.
محمدی گفت: هزینه های جاری با فشار زیاد کمر شهرداری آمل را شکست در مقطعی هشت ساله تعداد نیروهای شهرداری به بیش از دو برابر افزایش پیدا کرد و در هر ماه حدود 40 میلیارد تومان است،
وی تصریح کرد: در سال های گذشته در مقطعی نیروهای شهرداری به دوبرابر افزایش یافت، در این دوره نامه های بسیاری برای جذب و انتقال نیرو از شهرهای دیگر به این شهرداری صورت گرفته که با همه آنها مخالفت کردیم و هیچ گونه جذبی در این دوره از شورا صورت نگرفته است و علیرغم اینکه خیلی تحت فشار هستیم با نامه جذب و انتقال بیش از 150نفر در شروع شورای جدید مخالفت کردیم و تنها مجوزی که برای جذب دادیم، جذب 20 نیروی پاکبان بود و این بزرگ ترین خدمتی است که شورا به شهر کرده است.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل،: سال گذشته در شش ماهه اول حدود 170 میلیارد تومان معوق داشتیم امسال 320 میلیارد تومان و تقریبا دو برابر که برای ما قابل پذیرش نبود که امسال پروژه ای نداشته باشیم و معتقدیم اگر اعتبار نیست در وضع دفترچه واصلاح وضعیت درآمدی این ظرفیت را برای شهرداری ایجاد کنیم.
محمدی تاکید کرد: فرش قرمزی که این دوره از شورا زیرپای مدیریت شهری پهن کرده در هیچ جا اتفاق نیفتاده است و با این وضع متاسفانه کم کاری و کوتاهی هایی در شهرداری صورت می گیرد که نظارت شورا را زیر سوال خواهد برد .
وی اظهار داشت: بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات قطعی شهرداری از سال 1370 تاکنون روی دست شهرداری مانده و طی نشستی با دادستان و رئیس دادگستری مقرر شد در شعبه ویژه رسیدگی شود و بعد گذشت 20 ماه فقط چند فقره چک به دادگاه رفت و با توجه به مصوبه شورا و پیگیری های انجام شده هنوز اقدامی صورت نگرفته است در حالی که اگر ده درصد از طلب 1200 میلیارد تومانی قطعی شده من وصول می شد چیزی حدود 120 میلیارد تومان را شامل می شد نه اینکه در طول سال 50 میلیارد تومان بودجه عمرانی هم نداریم و این ضعف در نظارت است.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل، تصریح کرد: همراهی با مجموعه شهرداری و مدیریت شهری باید باشد تا در کنار نظارت، چوب لای چرخ شهرداری نگذارد.
محمدی یادآور شد: بالای 95 درصد از لوایح وارده در شهرداری به تصویب رسیده است و رد مصوبه ای از سوی بعضی از اعضای شورای شهر به معنی کارشکنی و توقف پروژه نبوده بلکه دفاع از حقوق شهروندان بوده است و حس همکاری و همراهی وجود داشت و توانستیم توفیقاتی را داشته باشیم.
وی در پایان به مسئله استیضاح گذشته شهردار اشاره کرد و گفت: بحث استیضاح شهردار شخصی یا غرض ورزی نیست و ما ایشان را از لحاظ شخصیتی و مدیریتی قبول داشتیم اما نتوانست این قطار را حرکت دهد.

1402/10/15

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :