مدیرکل راه و شهرسازی مازندران:وجود ۳۵۵ هزار مسکن ناایمن در شهرهای مازندران


سکونت یک سوم جمعیت سه میلیونی مازندران در ۳۵۵ هزار مسکن ناایمن بافت های فرسوده شهری، زنگ خطر بروز حوادث و مخاطرات را بیش از پیش به صدا درآورده است.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از شهرداران به عنوان مجریان بسته‌های تشویقی یاد کرد و گفت: در استان مازندران در ۴۵ شهر محدوده‌های بافت فرسوده شناسایی شده و بیشتر این بافت‌ها در کمیسیون ماده پنج تصویب شده است.
علی دیوسالار با بیان اینکه ۹۵۵ هزار نفر در ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده سکونت دارند، سطح بافت‌های فرسوده را هشت هزار و ۷۰۰ هکتار ذکر کرد و گفت: این محدوده‌ها شناسایی و ابلاغ شده است و تلاش می‌کنیم بسته‌های تشویقی را با توجه به شرایط بومی استان بازتعریف و ابلاغ کنیم.
وی با اظهار اینکه مازندران با ساخت پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در بافت فرسوده رتبه چهارم را در کشور دارا است، افزود: به دلیل مسائل تأمین اجتماعی در پروانه شهرداری‌ها با وقفه چهارساله روبرو شدیم.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران ادامه داد: یک سری محله‌های هدف در بافت‌های فرسوده نیز احیا می‌شود.
دیوسالار تصریح کرد: طولانی شدن فرایند صدور پروانه بافت فرسوده در شهرداری‌ها از جمله مشکلات و موانع فرار بازآفرینی شهری است و در حال حاضر متوسط کشوری صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده هشت ماه است در حالی که در برنامه هفتم توسعه حداکثر سه ماه برای صدور پروانه و شش ماه برای صدور انشعابات آب، برق و گاز تهیه شده است.

1402/9/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :