سیر تکامل بدر از تولید 2 تا 80 محصول با کیفیت

محمداسماعیل کاویان، بنیانگذار صنایع غذایی «بدر» در گفت‌وگو با «اقتصادسبز» تشریح کرد:

سیر تکامل بدر از تولید 2 تا 80 محصول با کیفیت

اقتصادسبز آنلاین: شرکت مهندسی تولید موادغذایی، سهامی خاص (صنایع غذایی بدر) از سال 1349 در تهران با ماشین‌آلات مبتدی تأسیس شد و به‌تدریج با استفاده از ماشین‌آلات و تأسیسات مدرن و پیشرفته، سیستم بسته‌بندی مجهز و به‌روز و همچنین با بهره‌مندی از کارشناسان و پرسنل مجرب و با سابقه و تیم مدیریتی قوی، نه تنها به بالاترین رتبه میان رقبای داخلی خود نائل شد، بلکه توانست در بازار جهانی نقش‌آفرینی شایسته‌ای داشته باشد.

مشروح این گفت و گو را درلینک زیر بخوانید:

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :