روش های مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران به تسریع در برداشت تمامی میوه‌هایی که از نظر فیزیولوژی رسیده باشند تاکید کرد.
فرید بیگی با اشاره به اهمیت مدیریت آفت مگس میوه مدیترانه ای در باغات مرکبات، گفت: برای پیشگیری از خسارت این آفت اجرای کامل دستورالعمل مبارزه در کانون‌های آلوده استان به ویژه باغات مختلط و نارنگی انشو پیش رس الزامی است.
وی مدیریت بهداشت کف باغ با حذف علف‌های هرز و جمع آوری هرگونه میوه‌های ریخته شده پای درختان و دفن آنها در عمق 50 سانتی‌متری خاک در کاهش جمعیت آفت را ضروری دانست و به تسریع در برداشت تمامی میوه‌هایی که از نظر فیزیولوژی رسیده باشند، نظیر سیب، گلابی، انجیر و نارنگی انشو پیش‌رس به‌عنوان یکی از روش های موثر مبارزه و فرار از خسارت احتمالی آفت تاکید کرد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: نصب تله‌های جلب‌کننده حاوی یکی از مواد تغذیه‌ای سراتراپ، سراتینکس یا طعمه مسموم (پروتئین هیدرولیزات با سم مالاتیون)، به‌تعداد 30 تله در تراکم پائین آفت، 50 تله در تراکم متوسط و 70 تله در صورت مشاهده جمعیت بالای مگس با مشاوره و هماهنگی کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی برای شکار انبوه این آفت، لازم است.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، بیگی تصریح کرد: طعمه پاشی براساس دستورالعمل کمیته پیش آگاهی (در صورت شکار 2 تا 3 مگس میوه در هر تله در روز) در باغاتی که میزبان حساس نظیر نارنگی پیش‌رس وجود دارد 20 تا 25 روز قبل از رسیدن و برداشت میوه توصیه و در صورت لزوم تکرار آن پس از 7 روز تاکید می شود.

1402/6/26

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :