مسئولین باید با سعه صدر در استفاده از ظرفیت رسانه ها به منظور انتقال اخبار و اطلاعات اهتمام کنند

قوت برنج شش میلیون ایرانی از طریق آمل تامین می شود/ در بحث مرغ در حال حاضر با توجه به تولیدی که داشتیم بازار به یک آرامشی رسیده است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: خبرنگاران چشم بينا، تيزبين و گوش شنواي جامعه هستند و بايد نقش اطلاع‌رساني خود را به خوبي ايفا كنند.
به گزارش صبح آمل نیوز، مهندس مهرداد فولاد با تبريك روز خبرنگار به فعالان عرصه اطلاع‌رساني در شهرستان آمل اظهار داشت: در شرايط فعلي نمي‌توان اخبار را از ذهن پويا و جستجوگر افكار عمومي پنهان داشت و لازمه كار خبرنگاري صداقت و امانت در ارسال اخبار، دقت در تنظيم و صحت و سقم آن و تحقيق و تفحص و اطمينان كامل داشتن به درستي خبر است.
وی افزود: سازمان جهاد كشاورزي در عمل ثابت كرده تعامل با خبرنگاران را از آن خود كرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل اصحاب رسانه با انعکاس برنامه و اقدامات هر سازمان بهترین عامل برای شفاف‌سازی و صحت برنامه‌های اجرایی هستند.
فولاد اظهار داشت: مجموعه دولتی با قبول مسئولیت خدمت به مردم در معرض کنترل ها و نظارت ها قرار گرفتند از این رو باید با ارائه شفاف اطلاعات، ماموریت خود را انجام دهند.
وی تصریح کرد: مسئولین باید با سعه صدر در استفاده از ظرفیت رسانه ها به منظور انتقال اخبار و اطلاعات اهتمام کنند تا جامعه‌ای که وظیفه انتقال اخبار و اطلاعات را برعهده دارند همانند گذشته موفق و پیروز باشند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه مجموعه جهاد کشاورزی که با غذای مردم سروکار دارد و مجموعه عظیمی است، افزود: اگر تلاش خبرنگاران نبود فعالیت این مجموعه ابتر می ماند.
فولاد تاکید کرد: انعکاس اخبار و فعالیت های بخش کشاورزی و و تبیین وظایف مدیران باعث مطالبه‌گری در جامعه می شود و در نتیجه مطالبه گری پیشرفت و ترقی درون جامعه اتفاق می‌افتد.
وی با بیان اینکه شهرستان آمل پیشانی استان مازندران است و بخش بزرگی از تولیدات کشاورزی استان مازندران در این شهرستان رقم می خورد، افزود: باید زحمت تولیدکنندگان به سمع و نظر جامعه برسد که این امر توسط اصحاب رسانه صورت می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: شهرستان آمل در بخش گلخانه مقام اول را در سطح استان دارد و چه از نظر سطح و تولید حدود 195 هکتار فضای باز و بسته است و 99 هکتار فضای باز می باشد که شامل تولید حدود 124 میلیون انواع گل های شاخه بریده، گلدانی، آپارتمانی می باشد.
فولاد اظهار داشت: در تولید گیلاس نیز مقام اول را در استان داریم و با وجود حدود ۳5۰۰ هکتار و با تولید نزدیک به 20 هزار تن در این بخش هم زبانزد استان هستیم.
وی افزود: منطقه لاریجان باغی و زراعی است و جایگاه ویژه ای دارد که توجه خاصی در بخش توسعه داروهای گیاهی است و طی هماهنگی با ستاد اجرائی فرمان امام(ره) در صدد هستیم تا سیاستهای سازمان را تسری بخشیده و اجرائی کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل به بخش زراعی و تولید برنج اشاره کرد و گفت: از نظر سطح مقام دوم و تولید در استان مازندران اول هستیم و در سطحی معادل 40 هزار و 220 هکتار با تولید بیش از 350 هزار تن شالی هستیم.
فولاد افزود: کشت اول حدود 260 هزار تن شالی و با احتساب کشت دوم حدود 354 هزار تن که جمعا نزدیک به 210 هزار تن برنج سفید داریم و قوت تقریبا شش میلیون ایرانی از طریق آمل تامین می شود جایگاه ویژه ای برنج دارد.
وی تصریح کرد: کل سطح برنج شهرستان آمل از نظر سطح حدود 18 درصد استان و 21 درصد تولید استان می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل در خصوص بخش حفظ نباتات تصریح کرد: بخش حفظ نباتات سعی کرده با شناسایی و از طریق کارگاههایی که وجود دارد آفات و بیماری ها را شناسایی و مبارزه را انجام دهد و بخش عمده ما هم تولید محصول سالم است که امسال توانستیم با مبارزات بیولوژیک تولید محصول استاندارد و سالم داشته باشیم و طرحهایی را به صورت پایلوت در سطح 20 هکتار اجرایی شده که امیدواریم ادامه دار باشد چرا که ناگزیریم به این سمت برویم و با توجه به بیماری های موجود قطعا باید در مصرف سموم نهایت صرفه جویی بشود.
فولاد خاطرنشان کرد: در بخش مکانیزاسیون تا سال گذشته حدود 16 میلیارد تومان جذب اعتبار برای خرید انواع دستگاه کمباین، تراکتور، تیلر و نشاگر جهت مکانیزاسیون بخش تولیدات انجام شد.
وی به آزادسازی یارانه ها در بخش دام و طیور اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بخش دام و طیور با آزادسازی یارانه ها مواجه بودیم و متاسفانه قیمت ها ناگهانی افزایش یافت که سعی کردیم با تسهیلات دامدار کارت بسته های حمایتی به دامداران بدهیم تا بتوانند حداقل چرخه تولید را بچرخانند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل بیان داشت: در بخش طیور نیز سعی بر این شد نزدیک به 100 میلیارد تومان تسهیلات داده شود.
فولاد تصریح کرد: شهرستان آمل با توجه به دارا بودن حدود 256 واحد فعال مرغداری گوشتی و مادر و چهار کشتارگاه مقام دوم تولید گوشت سفید و قرمز را دارا هست همچنین تولید جوجه یکروزه هم مقام اول را در استان دارد.
وی افزود: در تولید عسل هم با تولید 400 تن تقریبا رتبه ششم استان را دارا هستیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: در بحث مرغ در حال حاضر با توجه به تولیدی که داشتیم بازار به یک آرامشی رسیده است و نوسانات موجود هم بستگی به قیمت روز نهاده ها دارد و با تولید جوجه های یک روزه قیمت مرغ پایین آمده و انشاءالله شاهد کاهش قیمت مرغ خواهیم بود.
فولاد در پایان گفت: در شهرستان آمل حدود 200 شالیکوبی فعالیت دارند که با توجه به اهمیت برنج و یک محصول با کیفیت برای ارائه به بازار مصرف و برای کاهش افت محصول، مدرنیزاسیون دستگاههای شالیکوبی از سنتی به صنعتی انجام شد و از 20 درصد به 15 درصد رسیده است و تلاش بر این است شالیکوبی های ما مدرنیزه شود.

1402/5/22

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :