ممنوعیت قطعه بندی مرغ در کشتارگاه

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه تنظیم بازار مرغ استان گفت: در شرایط کنونی جامعه گوشت مرغ تبدیل به پروتئین اصلی سفره خانوار شده است و همه حلقه‌های زنجیره تولید در میزان تولید نهایی گوشت مرغ نقش دارند.
حسن عنایتی کلیجی اظهار داشت: همه حلقه‌ها از جوجه تا کشتارگاه اثر خود را روی تولید می‌گذارند و بازار و تولید در امتداد هم قرار دارند.
وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ با شرایط خاصی در تامین و توزیع نهاده‌ها آغاز شد، گفت: تولید گوشت مرغ همواره دارای تنش و نوسان بوده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: شرایط تامین غذا شرایط سختی است، ولی با جدیت و همکاری همه عوامل زنجیره تولید و تامین غذا، این کار شدنی است و اگر بازار نباشد تولید معنایی ندارد و این دو به موازارت هم هستند.
عنایتی کلیجی با اشاره به تامین جوجه به عنوان یکی از چالش‌های تولید گوشت مرغ، گفت: مشکل تامین کنجاله سویا نیز یکی دیگر از چالش‌های تولید گوشت مرغ است که در حال رفع شدن است و به اندازه کافی تامین و توزیع خواهد شد.
وی تصریح کرد: در پیش بودن ماه محرم و ولیمه حجاج باعث افزایش تقاضا شده است که لازم است افزایش تولید داشته باشیم تا پاسخگوی نیاز شهروندان باشیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: مازندران قطب صنعت طیور کشور است، ولی سایر استان‌ها با شتاب زیادی در حال رسیدن به جایگاه مازندران در این صنعت هستند و این در حالی است که مازندران باید همچنان رتبه اول تولید و پیشانی صنعت طیور کشور باشد.
وی با بیان اینکه تعهد داریم روزانه ۱۵۰ تن مرغ میدان بهمن تهران را تامین کنیم، ادامه داد: معمولا ۷۰ درصد این تعهد عملی می‌شود و باید تلاش کنیم تعهد ۱۰۰ درصدی در این زمینه داشته باشیم.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل ازخبرگزاری صداوسیمای مازندران، عنایتی کلیجی با اعلام ممنوعیت قطعه بندی مرغ بجز در موارد اصلاحی در کشتارگاه ها، اظهار کرد: در تولید گوشت مرغ مشکلی نداریم، اما در توزیع و قیمت مرغ با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم.

1402/4/20

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :