967 تن گوشت سفید در محمودآباد تولید شد


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از تولید 967 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.
محمد هادی‌زاده از تولید 967 تن گوشت سفید در شهرستان محمودآباد از آغاز امسال تاکنون خبر داد.
وی افزود: این شهرستان با 22 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت 549 هزار قطعه، 967 تن گوشت سفید تولید و روانه بازار کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون 549 هزار قطعه جوجه ریزی در 22 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان در سامانه سماصط (سامانه مدیریت صنعت طیور) ثبت شد.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، هادی‌زاده جمع آوری، یکپارچه سازی اطلاعات و مدیریت واحدهای تولیدی صنعت در بخش مرغ مادر گوشتی، مرغ گوشتی، جوجه کشی، نظارت بر عملکرد شرکت های زنجیره تولید گوشت مرغ و اصلاح فضای کسب و کار در صنعت طیور، مدیریت بر تولید، تنظیم بازار گوشت مرغ و جوجه یکروزه، ساماندهی واحدهای غیر مجاز و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا را از اهداف کلی سامانه سماصط برشمرد.

1402/2/16

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :