استاندار مازندران:
دهیاران بی توجه به تولید در مازندران با مسوولیت خداحافظی کنند
استاندار مازندران به ظرفیت های والای روستاهای مازندران اشاره کرد و گفت: برای تقویت تولید و اشتغال و توسعه اقتصادی روستاها همه توانمندی های روستایی را شناسایی کردیم و برنامه تحولی روستاها آغاز شده است.
به گزارش صبح آمل و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران سیدمحمود حسینیپور در همایش دهیاران مازندران که با حضور وزیر کشور در ساری برگزار شد، با بیان اینکه دامداری ۲ هزار راسی با هدف ایجاد اشتغال پایدار و توانمندسازی در مناطق روستایی استان با همراهی بخش خصوصی ایجاد می شود، اظهار داشت: دهیاران بی توجه به تولید در استان با مسوولیت خداحافظی کنند.
حسینی پور بیان کرد: سه هزار و ۶۰۰ روستا در استان داریم که قبل از انقلاب اسلامی حتی از راه ارتباطی هم برخوردار نبودند اما افتخار آن را داریم که اکنون ۹۵ درصد روستاهای استان با وجود آنکه صعب العبور هستند، صاحب نعمت گاز باشند.
وی تصریح کرد: پوشش اینترنت، تلویزیون و رادیو و همچنین خدمات بهداشتی در مناطق روستایی همانند مناطق شهری وجود دارد اما با وجود این امکانات روستاهای ما خالی از سکنه شدند و یکی از دلایل آن، بحث اشتغال است که نتوانستیم شغل در این مناطق را نهادینه کنیم و جوانان برای شغل از روستاها به شهرها مهاجرت کردند.
استاندار مازندران ادامه داد: به دلیل برخی از سیاست ها، تولید در روستاهای استان متوقف شده بود که با توجه به این موضوع فعال کردن اقتصاد روستا در دستور کار قرار گرفت و آسیب شناسی در حوزه روستایی را شروع کردیم و نیازمندی ها و ظرفیت های استان را شناسایی کردیم.
استاندار مازندران تصریح کرد: باید با احیای کریدور شمال به جنوب و توسعه کشاورزی مدرن و افزایش صادرات برای رفع این چالش بکوشیم و به این منظور ۵۰۰ روستا را می خواهیم توانمند کنیم و براساس ظرفیت ها هر روستا به برند تبدیل شوند.
حسینی پور ادامه داد: به این منظور تصمیم گرفتیم که دهکده کشاورزی در استان ایجاد شود و این دهکده ها با نقش آفرینی مهندسین کشاورزی و پشتیبانی ها دولت و همراهی کشاورزان محقق شود.
وی اضافه کرد: راه اندازی دامپروری ۲ هزار دام سنگین در روستاهای مازندران در دستور کار است و پالایشگاه شیر در استان وجود دارد اما برای تهیه شیر باید به ۲۱ استان متوسل شویم اما روستاهای مازندران این قابلیت را برای افزایش تولید شیردارد.
استاندار مازندران افزود: مسوولیت راه اندازی، تضمین خرید شیر و تامین علوفه با همراهی بخش خصوصی و جهاد کشاورزی انجام خواهد شد که با تحقق این امر انقلاب در روستاهای استان ایجاد می شود.
استاندار مازندران گفت: دهیاران که برای تولید تلاش می کنند ماندگار خواهند بود و اگر آنهایی که نتوانستند باید جای خود را به فرد دیگری بسپارند.
1401/11/17