سرپرست ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری آمل:
برای نخستین بار کارگروه تدفین در آمل تشکیل شد
سرپرست ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری آمل با اعلام این خبر گفت: در بحث مدیریت بحران، پیشگیری از بحران و آمادگی برای مقابله با بحران از اهمیت خاصی برخوردار است و همه دستگاههای اجرایی می بایست از قبل برای مقابله با حوادث احتمالی برنامه ریزی کنند .
به گزارش صبح آمل مهندس مهدی یحیی پور در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تاکید بر آمادگی کلیه دستگاههای اجراِیی وخدماتی در جهت پیشگیری از حو.ادث و بحران های احتمالی، کلیه ادارات ملزم به اعلام نیازمندیهای خود قبل از وقوع حوادث نمایند.
وی با تاکید بر ضرورت تهیه بانک اطلاعات شهرستان و بخش های مختلف این شهرستان به صورت جداگانه و به تفکیک اضافه کرد: بانک اطلاعات از نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات بخش دولتی و خصوصی بایستی تهیه شود.
سرپرست ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری آمل تصریح کرد: لایروبی رودخانه ها بویژه رودخانه های پرخطر، هدایت و جمع آوری آبهای سطحی در شهرها باید در دستور کار مسئولین قرار بگیرد تا در صورت وقوع سیلاب و آبگرفتگی های احتمالی بتوان با کمترین خسارت بر آن فائق آمد.
یحیی پور همچنین نسبت به رفع هرگونه قطعی احتمالی برق، رفع قطعی تلفن، تدابیر لازم در خصوص آب گرفتگی معابر، امداد رسانی توسط فوریت های پزشکی، هلال احمر و کلیه نیروهای امدادی در صورت بروز حادثه احتمالی تاکید کرد و گفت: ما باید با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشیم تا در هنگام بروز حوادث بتوانیم در کم ترین زمان ممکن بحران را مدیریت نماییم.
وی از رسانه ها به عنوان کارگروه اصلی ستاد مدیریت بحران نام برد و گفت: دبیر ستاد بحران بر اساس اختیارات قانونی و تشخیص خود می تواند عضوهای مدعو یا میهمان را به کارگروه ها اضافه یا کم کند که کارگروه شورای اطلاع رسانی، نیروی انتظامی و جمعیت حلال احمر ، اداره آموزش و پرورش و هواشناسی از جمل آنها می باشد و قطعا رسانه ها در راس همه قرار دارد خصوصا عصر حاضر که با سرعت شتابنده ای در اختیار فضای مجازی است و قطعا به عنوان عضو اصلی در همه کارگروه ها حضورشان الزامی است تا در خصوص بحران و پدافند غیر عامل به ما کمک کنند.
سرپرست ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری آمل گفت: برای اولین بار کارگروه تدفین در شهرستان آمل تشکیل شد و ادارات ثبت احوال، آرامستان شهرداری، پزشکی قانونی و اورژانس در آن شرکت کردند.
یحیی پور خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۱ مطالعه طرح پدافند غیر عامل شهر آمل دیده می شود که طی آن بیمارستانها، مراکز امنیتی، حتی محیط زیست و بستر شبکه شهرداری در صورت وقوع حوادث قدرت ریسک رسیدن از بیمارستانی به مرکز درمانی چقدر می باشد و در صورت اصلاح حتما این کار انجام شود که این طرح به صورت کشوری است و حدود ۲۵ شهر انجام دادند و ما جزو ۲۵ شهر دوم هستیم که ۵۰ درصد بودجه آن را از محل پدافند غیر عامل کشور و مابقی را شهرداری پرداخت می کند.
وی در پایان با بیان اینکه در پدافند عامل فقط نیروهای مسلح مسئولیت دارند؛ افزود: در حالی که در پدافند غیر عامل تمام نهادها، نیروها، شازمانها، صنایع و حتی مردم عادی می توانند نقش موثری بر عهده گیرند و ستاد بحران به عنوان یک پایگاه فرماندهی در مواقع بحران در خدمت مردم داوطلب و علاقمند و مسئولین باشد و برای دستیابی بیشتر به این مهم از برنامه نویسان آملی که دغدغه شهر را دارند خواستیم طی فراخوان عمومی در غالب یک نرم افزار بحران بومی (مختص آمل) به ما کمک کنند.
۲۱دی ۱۴۰۰