نگاهی به حضور کاندیدهای مختلف و رنگارنگ در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر آمل از زن و مرد و پیر و جوان از منظر عوام و خواص چندین نکته را در ذهن ها متبلور می سازد که به آن باید بیشتر توجه شود و رسانه ها به آن بپردازند.
در نگاه اول تعدد کاندیداها در این دوره قابل توجه است ، خیل عظیمی متقاضی حضور در شورای اسلامی شهر شده اند؛ وامانده های سیاسی ، فعالان اداری ، نمایندگان گروه ها و عوام مشتاق به حضور برای خدمت و عاشقان میز و قدرت و ثروت نیز این خیل عظیم را تشکیل می دهند اما نکته ای که در این نگاه نهفته است این است که در شورای شهر چه می گذرد که این همه شیفته خدمت متقاضی آن هستند!؟
در نگاه دوم به نوع تبلیغات کاندیداها باید بیشتر توجه شود عکس های آرتیستی و با آرایش های غلیظ و فیگورهای سینمایی و نمایش ساعت و انگشتر و متاسفانه بزک آقایان در عکس ها بیشتر ذهن ها را به یک فستیوال سینمایی نزدیک تر می کند تا انتخاب افرادی که باید برای مدیریت شهری آستین بالا بزنند و به مردم خدمت کنند.
این عکس ها گاهی آنچنان غیر عادی رتوش و تغییر کرده است که اگر کاندیدای مورد نظر در کنار عکس قرار بگیرد تشخیص برای بیننده دشوار خواهد بود.
اما در کالبد شکافی این مساله باید توجه شود که چرا میل به اینگونه تبلیغات بیشتر شده است؟ آیا نیاز جامعه برای انتخابات شکل و شمایل بزک شده است؟
قطعا شعور بالای سیاسی مردم آمل که قبلا نشان داده اند که به ظاهر توجهی ندارند اینگونه نشان نمی دهد.
در نگاه سوم شعارها و وعده و وعیدهای کاندیداها نیز در خور توجه است ، وعده ها و شعار هایی انتخاب و ارائه کرده اندکه گویی بر کرسی خواهند نشست که به تنهایی می توانند چنان کنند و چنان!؟
در حوزه هایی شعار می دهند که از حیطه وظایف شورای شهر خارج است؛ عملکردهایی را تکفیر می کنند که حتی قادر نیستند 10 درصد آن را انجام دهند، یا به وظایف شورا آگاه نیستند و یا به دنبال عوام فریبی هستند که قطعا این روش هم در بین مردم جایگاهی ندارد.
در پایان باید به این نکته توجه شود که مردم با چه معیاری به پای صندوق های رای خواهند رفت و 9 عضو پنجمین انتخابات شورای اسلامی شهر آمل را انتخاب خواهند کرد .
قطعا می توان بخشی از رای دهندگان را طایفه ای و قومی و وابستگان تلقی کرد، که صرفا با اولویت کاندیدا یا کاندیداهای مورد نظر به پای صندوق خواهند آمد.
اما عامل اصلی می تواند روشنگری های رسانه ها، تحقیقات و سوابق اجرایی و قبلی کاندیداها را برشمرد.
در این شماره نیز صبح آمل بدون نگاه حزبی و سیاسی و بدون هیچ وابستگی و به دور از هر گونه منفعت ضمن احترام برای دیگر کاندیداها و قبول توانمندی های دیگر عزیزان ، در جهت رسالت رسانه ای خود اقدام به انتخاب 12 نفر با معرفی بیشتر آنها نموده است و اعتقاد دارد حضور این گروه می تواند شورای شهر قوی و با قدرت اجرایی بالا را رقم بزند.
صبح آمل به هیچ عنوان از هیچ کاندیدا معرفی شده تحت هیچ عنوانی بابت معرفی، هیچ پولی دریافت نکرده و نمی کند و حتی متقاضیانی که حاضر به پرداخت وجه برای چاپ آگهی بودند را جهت به وجود آمدن شائبه احتمالی نپذیرفته است .
امید است مردم فهیم آمل – لاریجان – محمودآباد در روز 29 اردیبهشت با حضور گرم خود باز هم حماسه ای دیگر بیافرینند و قلب رهبر عزیزمان را شاد کنند.